30 augustus 2017

Verzuim 2.0

Overzicht gegevens zieke medewerker

Verzuim 2.0 geeft je direct een overzicht van alle relevante zaken rondom de afwezigheid van de medewerker. Zijn contractinfomatie, zijn ziekmelding en ziekteverloop, zijn vervangers en zijn dossier items. Snel de juiste informatie bij de hand.

Proces Wet verbetering Poortwachter

Verzuim 2.0 houdt je automatisch bij de les als het gaat om alle verplichtingen die je als werkgever hebt. Van het Plan van Aanpak tot de periodieke evaluatiemomenten. Verzuim 2.0 geeft je inzicht in Wet Verbetering Poortwachter. Je ziet direct waar het proces niet op orde is en waar je dus een risico loopt. De kleuren geven in 1 oogopslag weer of het proces onder controle is, of dat je extra acties moet ondernemen.

 

 

Beheersen verzuimproces

Wij hebben dit rapport speciaal ontwikkeld. zodat klanten de juiste stappen kunnen doen op het juiste moment. Je kunt met ons rapport direct zien waar je medewerkers staan in het proces van de Wet Verbetering Poortwachter. Welke stappen had ik samen met mijn medewerker moeten zetten en hebben wij dat ook gedaan? Maar ook, welke stappen komen er nog aan en wanneer? Inzicht en overzicht dus!