Van functionaliteiten profiteren en werk laten verdampen?

Hoe krijgen we dat nu echt voor elkaar.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Daar doen wij niet aan. Wij zijn ruim 2 jaar geleden begonnen vanuit een ambitie om per jaar een 100 miljoen te besparen in onderwijsland. En die ambitie hebben wij nog steeds. Als partner van AFAS werken we met de software van AFAS ter ondersteuning om deze ambitie waar te maken. We zien bij steeds meer van onze klanten waar we ruim 2 jaar geleden begonnen zijn, nu de eerste “aha-erlebnis”. En dat is voor ons het signaal dat we met elkaar op de goede weg zitten.

Hoe werkt dat dan? Het eerste jaar gaat alle energie in het op de rit krijgen van het voorbereiden en inbedden van nieuwe functionaliteit en het wennen aan de applicatie. Het tweede jaar komt er ruimte om aandacht te geven aan het anders werken. Vragen als: werken we nu ook echt zoals we dat bedacht hadden, hebben we onze controles ook anders georganiseerd en helpen die ons ook, hebben we op andere plekken nu problemen gecreëerd die we op moeten lossen, krijgen we nu echt ruimte om andere zaken op te pakken, zijn we consistent in onze werkwijzen en congruent in uiten en handelen? En als dat goed gaat, kan het snel gaan

Onze onderwijsklanten hebben allemaal in meer of mindere mate te maken met een diversiteit aan scholen en locaties. Door historie geleidelijk ontstaan, of door fusies twee of meer verschillende werelden, culturen en werkwijzen. Hoe kun je nu in deze complexiteit toch stappen zetten en het administratieve werk verminderen en tegelijkertijd de toegevoegde waarde van de medewerkers in je onderwijsorganisatie vergroten.

Op 27 januari en 2 februari 2016 hebben wij, samen met onzen klanten, van 15.30 uur – 20.00 uur ons 2e Work>flows moment voor directeuren bedrijfsvoering en/of P&O. Centraal staat met en van elkaar leren hoe we sneller tot daadwerkelijke resultaten kunnen komen en inspiratie op te doen van nieuwe mogelijkheden en oplossingen met AFAS Online voor onderwijs.

Heb jij ook belangstelling? Reageer via info@work-flows.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.