5 december 2013

Vacature junior

Wie zoeken wij?

Vanwege onze succesvolle groei en enthousiaste klanten zijn we op zoek naar een jonge enthousiaste collega die met een aantal gedreven specialisten deel wil uitmaken van een administratieve dienstverlener voor het onderwijs in opbouw. Wij zoeken de weg en stellen vast hoe het voor onze klanten anders maar vooral beter kan. Wil en kun jij opereren op het snijvlak van personele en financiële administratie, beleidsterreinen Financieel, P&O, en ICT. Met een mentaliteit om de schouders eronder te zetten en administratie uit te voeren. Met je afgeronde HBO ICT opleiding en P&O affiniteit of P&O opleiding en ICT affiniteit help jij ons bij het inrichten en onderhouden van AFAS voor onze klanten, het beantwoorden van allerlei vragen die zij hebben en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen in deze software. Experts zijn in de buurt, je kunt hier veel leren! Wij komen graag in contact met jou, als jij je hierin herkent en kwaliteit met persoonlijke administratieve dienstverlening weet te verbinden.

Kennis/competenties: kennis van wet- en regelgeving waaronder cao – kennis van AFAS is een pre – communicatief sterk – adviesvaardigheden – leergierig – initiatiefrijk – zelfstandig kunnen werken – inzicht in en overzicht op administratieve processen – daadkracht – flexibel

Wat bieden wij?

Onze informele en open cultuur gericht op ontwikkeling. We vragen veel, maar bieden ook veel flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ruimte en groei.

meer info

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.