16 augustus 2014

Vacature AFAS expert onderwijs

Wie zoeken wij?

Vanwege onze succesvolle groei en enthousiaste klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega die met een aantal gedreven specialisten deel wil uitmaken van een administratieve dienstverlener voor het onderwijs. Wij zoeken de weg en stellen vast hoe het voor onze klanten anders maar vooral beter kan. Wil en kun jij opereren op het snijvlak van personele en financiële administratie, beleidsterreinen Financieel, P&O, en ICT? Met een mentaliteit om de schouders eronder te zetten en administratie te verbeteren!

Met ICT ervaring help jij ons bij het inrichten en onderhouden van AFAS Profit en Insite voor onze klanten, het beantwoorden van allerlei vragen die zij hebben en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen in deze software. Experts zijn in de buurt, je kunt hier dus nog veel leren! Wij komen graag in contact met jou, als jij je hierin herkent en kwaliteit met administratieve dienstverlening en een “personal touch” weet te verbinden.

Let op: Ook als je ervaring hebt in andere vergelijkbare systemen, maar nog niet binnen Profit, komen we graag met je in contact.

Kennis/competenties: kennis van wet- en regelgeving waaronder cao – kennis van AFAS is een pre – communicatief sterk – adviesvaardigheden – leergierig – initiatiefrijk – zelfstandig kunnen werken – inzicht in en overzicht op administratieve processen – daadkracht – flexibel

Wat bieden wij?

Onze informele en open cultuur zijn gericht op ontwikkeling. We vragen veel, maar bieden ook veel: flexibiliteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

meer info

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.