Save the date 16 mei, 15:00 uur: Work>flows AVG audit – kennis halen en kennis brengen – en meer!

Work-Flows-Save-the-date-16-mei

Work>flows heeft veel kennis in huis over onderwijs, leerlingvolgsystemen en personele data in AFAS. Maar op 16 mei willen wij je uitdagen om ook jullie eigen ervaringen rondom AVG met elkaar te delen:

  • Welke analyses helpen jullie om steeds meer AVG-proof te worden?
  • Waar staat jullie organisatie nu?
  • Wat moet er nog gebeuren rondom de AVG – en hoe doe je dat?

Uiteraard dagen wij ook onszelf uit om actief mee te denken en jullie te helpen – en om onze kennis en ervaringen uit te wisselen. Met elkaar kunnen wij de nieuwe AVG goed tegemoet treden.

Ook besteden wij aandacht aan hoe je als organisatie kennis en data kan borgen en welke afspraken je maakt met dienstverleners die aan de slag gaan met jullie data in lopende projecten.

Wij sluiten af met een sneak preview over een aantal tools die wij met Work>flows aan het ontwikkelen zijn voor het onderwijs en die heel concreet kunnen helpen bij het omgaan met de AVG.

Onze AVG audit op 16 mei a.s. is specifiek bedoeld voor directeuren bedrijfsvoering en leidinggevenden HR, maar jullie AVG-functionaris is natuurlijk ook welkom om mee te komen!

Kunnen wij 16 mei, om 15:30 uur rekenen op jullie aanwezigheid? Meld je dan hier aan.

De Faculty Club

Warandelaan 3

5037 AB Tilburg

Tot slot: Graag ontvangen wij je aanmelding voor 9 mei 2018. Vermeld of je met 1 of 2 personen komt. Parkeerruimte is volop aanwezig. De locatie is uitstekend per trein te bereiken.

Indien jullie nog vragen hebben, kun je je wenden tot Inez van Gils: i.vangils@work-flows.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.