Ouderschapsverlof in het Primair en Voortgezet onderwijs. Hoe zit het ook al weer?

Onze Kennisdelingssessies zijn bedoeld voor medewerkers personeels- en salarisadministratie, in het Primair en Voortgezet onderwijs.

Naast kennis en uitleg over de regeling en interpretatie van de CAO omtrent dit onderwerp, wisselen wij ook tips uit en bespreken we knelpunten.

Wij laten je voorbeelden zien uit de praktijk en tools die je kunt gebruiken. In relatief weinig tijd word je bijgepraat door specialisten en vakgenoten en kun je gericht vragen stellen over kwesties waar jij mee worstelt.

Er zijn op 26 september verschillende Skype-sessies rondom Ouderschapsverlof. Eén over de regels die gelden in het Primair onderwijs – en één over het Voortgezet onderwijs.

Om op een goede manier met elkaar te kunnen communiceren met Skype, geldt er voor deze Kenningsdelingssessie een maximum van vier deelnemers. Geef je dus snel op!

Wat kun je verwachten?

– Een korte kennismaking; met wie zijn we aan het skypen?
– Vragen en voorbeelden vanuit de praktijk a.d.h.v. jullie input
– Alle kennis over de regeling Ouderschapsverlof
– Praktische handvaten en eventuele vervolgstappen

Indien jij ook aan deze sessie wilt deelnemen, mail ons dan op: info@work>flows.nl. Graag voor vrijdag 8 september! Of via het aanmeldingsportal als je al eerder meegedaan hebt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.