Nooit meer lange doorlooptijden bij akten en andere onderwijsdocumenten?

Een van de belangrijkste reden waardoor het muteren van aktes zo vaak mis gaat: het uitdraaien van akten blijkt bij veel onderwijsorganisaties noodgedwongen nog te vaak handmatig te gebeuren.

In theorie zou dit geen probleem hoeven zijn maar wij constateren dat er tijdens dit handwerk vaak fouten in het proces sluipen. In veel gevallen wordt er toch niet op de juiste wijze gemuteerd. De functionaliteit wordt vaak niet helemaal goed gebruikt, waardoor er automatisch verkeerde documenten worden gemaakt. Ook de technische inrichting van de documenten wordt vaak niet correct gemaakt.

Gebrek aan kennis

Wanneer er bij onderwijsorganisaties sprake is van gebrek aan kennis van het mutatieproces en er worden fouten gemaakt in de technische inrichting, lopen mutatieprocessen onherroepelijk verkeerd.

Daarom hebben wij met Work>flows een tweeledige aanpak ontwikkeld waarin een standaard (technische) inrichting voor onderwijsdocumenten gekoppeld wordt aan een praktische workshop op locatie. Hierbij gaan we dieper in op de aard van verschillende soorten mutaties, de keuzes die je daarbij hebt en de effecten daarvan. Dus eigenlijk leer je daar hoe je in iedere situatie moet muteren.

En wat levert dit dan op?

De garantie dat 95% van de documenten automatisch gegenereerd wordt.

Nooit meer worstelen met akten en andere onderwijsdocumenten?

Meer informatie over onze workshop vindt u hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.