Jack Aerts

Analytisch en creatief. Altijd bezig met het samenbrengen van bekende mogelijkheden in nieuwe situaties. Als oud-onderwijsman met vele jaren ervaring in verandertrajecten op het grensvlak van Processen – Systemen – Mensen. Nu bezig om ook voor onderwijs én bedrijfsleven hier maximaal resultaat uit te halen. Het motto: alleen transparante organisaties kunnen excelleren.

tel: +31 (6) 51501815

Koen van Arenthals

De uitdaging niet uit de weg gaan, nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen is iets wat ik belangrijk vind en terugvind in mijn baan bij Work>flows. Samen mooie dingen neerzetten en resultaten bereiken wat de klant verder helpt.


tel: +31 (6) 50814830

Eddie Kerstens

Als enthousiast, gedreven en ervaren HR specialist ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheden die systemen bieden om het werk makkelijker, efficiënter en daardoor leuker te maken, zodat er tijd overblijft voor de belangrijkere processen in het dagelijkse werk. Dit wil ik graag samen met klanten oppakken en de kennis daarin ook met elkaar delen. Daar krijg ik energie van!

tel: +31 (6) 10962838

Ron Hendrikx

Processen verbeteren met standaardsoftware, daar ligt voor mij de uitdaging. Met een portie gezond boerenverstand kom je al een heel eind. Na jaren werkzaam te zijn geweest als applicatiebeheerder, vond ik het tijd de opgedane kennis in te zetten bij de klanten van Work>flows. Ik word erg blij van tevreden klanten, die op een juiste manier met de geboden oplossingen werken en de voordelen benutten.

tel: +31 (6) 22807178

Michael Kuijf

Ik ben op dit moment de jongste collega bij Work>flows. Leergierig en snel wordt over mij gezegd. Altijd vrolijk, geen uitdaging waarvoor ik aan de kant zal gaan. De afgelopen periode ben ik al veel met klantvragen bezig geweest. Rondom ons informatieportal of voor de onderwijsdocumenten ben je bij mij zeker aan het goede adres.

tel: +31 (6) 23655529

Stevanne van der Velden

Al werkende ben ik er achter gekomen dat mijn eigen workflow zich kenmerkt door altijd op zoek te gaan naar mogelijkheden om processen bij organisaties te versimpelen en efficiënter te maken. Dat maakt het werken voor iedereen ook veel leuker. Ik ben leergierig, positief en werk altijd klantgericht. Bij Work>flows kan ik mijn energie kwijt door goed samen te werken aan uitdagende doelen.

tel: +31 (6) 15293580

Nander Stellink

Ambitieus werk en opleiding combinerend. Lid van de eerste groep AFAS HBO studenten. Volop aan het werk om snel een goede AFAS expert te worden en parallel ook nog mijn HBO diploma te halen.

tel: +31 (6) 81083527

Henk de Jong

Met veel ervaring in het werkveld van onderwijs, informatiemanagement, consultancy/projectmanagement, ICT en ERP zorg ik ervoor dat onze klanten en onze mensen hun organisatie nog beter op de rit krijgen. Vraagstukken op het grensvlak van techniek en bedrijfsprocessen zijn bij mij in goede handen. Delen, stimuleren en met elkaar succes bereiken. Dat past zeker bij mij....

tel: +31 (6) 22985047

Thijs Kleemans

Analytisch sterk en altijd bereid om te helpen. Gedreven om zo snel mogelijk succes te boeken. Dat is wat ik ook voor onze klanten ten toon wil spreiden. Met name gericht op de financiele vraagstukken. Brede ervaring zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen om te komen tot mooie resultaten.

tel: +31 (6) 28351500

Angela Klein - Robbers

Beoogde veranderingen en de vertaling naar de praktijk door medewerkers spreekt mij aan. Ik heb oog voor wat er gebeurt en vind het leuk om daarin te helpen en door inhoudelijk te ondersteunen en te begeleiden. Bij Work>flows hebben we daar veel mee te maken en dat is voor mij de grote uitdaging.

 

tel: +31 (6) 22877117