Dit deden wij dit jaar op onze Workation!

Onze Workation was ook dit jaar weer de ultieme combinatie van hard werken en gezellig er op uit met collega’s.

Omdat wij met zijn allen in een grote, fraaie boshut zaten, midden in de natuur, was er voldoende ruimte voor persoonlijke overleggen en groepsgesprekken. Maar je kon jezelf ook gemakkelijk terugtrekken als je daar behoefte aan had.

De week begon een muzikale workshop waarin wij leerden hoe we als team met vier instrumentgroepen een mooie samba konden produceren. Leuk te zien dat kleine elementen zo mooi samen een geheel kunnen vormen als je goed naar elkaar luistert!

Op dinsdag hadden we Herman Zondag als gast. Hij is verantwoordelijk voor Customer Operations bij AFAS. Herman bracht nog eens goed over het voetlicht hoe het onze gezamenlijke missie is om processen in de basis te versimpelen.

Het is wel eens handig om een week zo dicht bij elkaar te zitten, zodat complexe zaken een paar dagen achter elkaar verdiept kunnen worden. Onderwerpen als: de gesprekkencyclus, verdere verbeteringen rondom verzuim bij klanten, de nieuwe release van AFAS, ons project op Aruba – kregen allemaal aandacht. En daar gaan de komende tijd weer mooie dingen uit voortkomen waar onze klanten blij van worden.

Verder was er tijdens onze Workation ook ruimte om zaken voor jezelf te doen, of als groep. Workation bevat immers naast work ook het woord (v)acation. Door verschillende mensen werd dit ingevuld door te gaan wandelen, of te gaan hardlopen – vis te halen – of gewoon een beetje te lezen.

Er is veel lol gemaakt, gelachen en ook gezweet.
En vooral ook zijn we allemaal weer opgeladen.

Ik ben trots op mijn collega’s die samen met mij deze moderne manier van werken durven te omarmen. Innovatief in analyse, in oplossingsrichtingen en in activiteiten voor succesvolle implementatie. Dat is waar we goed in zijn en wat wij elke dag in praktijk brengen.

In januari hebben wij weer een Workation, een verkorte versie waarbij het accent ligt op de plannen voor 2018.

Omdat wij altijd en overal bezig zijn met het optimaliseren van bedrijfsvoering, hebben wij ook een onderzoekje gedaan onder een paar van onze klanten naar de manier waarop zij hun WKR invullen.

Wij hebben gezien dat er vaak nog veel ruimte onbenut ligt. Zonde, je kunt De WKR immers gebruiken om je eigen medewerkers iets inhoudelijks te laten vormgeven op een leuke, creatieve manier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.