“Als u wilt profiteren van wat grote besturen ook kunnen met hun administratie…”

Als u nu uw personeels- en salarisadministratie of financiële administratie heeft uitbesteed. En u bent niet tevreden over hoe het nu gaat en wat u daarvoor betaalt. Wat vraagt u zich dan af? Mogelijk komen de volgende varianten bij u voorbij. Kan ik hetzelfde ook ergens goedkoper laten doen? Kan ik het zelf beter doen? Kan ik het met anderen samen doen? Of kan ik het ook gewoon anders doen? En wat dacht u ervan als dit allemaal mogelijk is.

De nieuwe applicaties bieden volop mogelijkheden om het registreren (of administreren) slimmer en dus beter te doen. Controles gebeuren door de software of zitten in het proces. Data en procesvoortgang is volledig transparant. Uw ondersteuningsbehoefte wordt dus heel anders. En het is van het grootste belang dat u zich dat realiseert. Want de traditionele administratiekantoren hebben dat nog niet voor u bedacht. Belangrijker dan ooit is u af te vragen welke kennis heb ik niet in huis en wil ik wel of juist niet in huis hebben en waar wil ik mijn tijd aan besteden. Afhankelijk van dat antwoord zoekt u een dienstverlener die u dat kan bieden.

Vanuit onvrede over de traditionele dienstverleners, is het logisch dat we door slaan naar de andere kant: ieder bestuur kiest nu voor een eigen omgeving. Maar in hoeverre is dat ideaal? Door inzet van technologie in het administratieve proces ten koste van menselijke arbeid, neemt ook de complexiteit en afhankelijkheid van die technologie toe. Kennis van deze materie is cruciaal, kosten die hiermee gemoeid zijn substantieel en lang niet voor iedere organisatie ideaal. Wij zien vooral bij kleinere besturen een zoektocht naar het kunnen profiteren wat grote organisaties kunnen, maar wel zelf de regie hebben en houden. En wij hebben ook voor die zoektocht een oplossing gevonden.

Wij zijn een jonge, vernieuwende organisatie en wij gaan voor de 100 miljoen besparing op bedrijfsvoering in onderwijsland! Daarvoor hebben wij een nieuw concept van dienstverlening bedacht, waar u ook als kleiner bestuur optimaal van kan profiteren. Wij leveren de kennis en het optimale model van dienstverlening, afgestemd op wat u nodig heeft, tegen lage kosten.

Klinkt dit interessant? Neem dan in ieder geval contact met ons op zodat we samen vast kunnen stellen wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.