LinkedIn

Work>flows en AFAS Software al sinds 2013 partnerschap

Samenwerking voor dienstverlening ten behoeve van de onderwijsmarkt

Kwaliteit

Plezier

Samenwerking

Kennisdelen

Work>flows heeft in november 2013 een partnerovereenkomst getekend met AFAS Software. Met deze overeenkomst bekrachtigen Work>flows en AFAS de samenwerking om te laten zien dat bedrijfsvoering in onderwijsland echt anders en beter kan. Work>flows maakt hierbij gebruik van de standaardsoftware van AFAS.

Work>flows is indertijd opgericht als tegenhanger van traditionele administratiekantoren. Onderwijsbesturen zijn eigenlijk te klein om zelf alle activiteiten te doen. Zij hebben door onvoldoende schaalgrootte vaak ook niet de kennis van alle terreinen. Daarom heeft Work>flows in samenspraak met het onderwijsveld gezocht naar een model waarin dat wel beter kan. Elk jaar maken ruim 40 (grotere) besturen gebruik van de diensten van Work>flows. Er is ondertussen veel geoptimaliseerd in de processen bij deze besturen. Bijna alle papieren formulieren zijn verdwenen uit de processen. Dubbel invoerwerk vindt (bijna) niet meer plaats. Work>flows gebruikt hiervoor de standaardsoftware van AFAS Software omdat zij vindt dat binnen deze software voorlopig nog voldoende mogelijkheden zijn om verbeteringen in de processen en werkwijze door te voeren.
Waar eerst vooral HRM aandacht had, gaat de optimalisatie ondertussen over alle processen die bedrijfsvoering raken. Ook financien, inkoop, CRM, cursusmanagement, gesprekkencyclus en projectadministraties komen aan bod. Daarnaast staat Work>flows met andere partners ook aan de wieg van koppelingen met andere relevante, in het onderwijs vaak gebruikte systemen. Denk hierbij aan bv Foleta, Zermelo, e-Wise, Edutrainers, Zorg van de Zaak, IDM koppelingen. Waar basis data gebruikt kan worden en tot efficientie leidt, zijn we van de partij om deze optimalisaties te realiseren.
Zo zetten we bv de U-turn van Mooqe in voor de robotisering van veel handmatige acties die ook geautomatiseerd kunnen worden.
Parallel wordt er natuurlijk samen met AFAS Software gekeken naar verbeteringen naar de toekomst. Alle opgebouwde kennis wordt toegevoegd aan de standaard onderwijs template, zodat elke AFAS klant hier de vruchten van kan plukken.

De indertijd getekende partnerovereenkomst onderschreef al de ambities die beide organisaties hebben. Gelden in onderwijs zijn bedoeld voor ontwikkeling van de jeugd. Versimpeling van de administratieve afhandeling ondersteunt dat.

 

Het statement van Jules in 2013:

Dankzij initiatieven zoals Work>flows, waarbij we als partners nauw samenwerken, zullen administratieve innovaties sneller vorm krijgen en  kunnen onderwijsinstellingen veel tijd en geld besparen door de inzet van moderne automatisering.

Jules Plevier, Partnermanager AFAS Software

Ik heb hoge verwachtingen dit partnership. Zie het als een start om innovatiever veranderingen tot stand te kunnen brengen in deze traditionele onderwijssector. Langs de kant blijven staan kijken en zeggen dat het anders kan helpt dan niet. Deze overeenkomst maakt de ambities aan beide kanten zichtbaar.

Jack Aerts, Directeur Work>flows

MEER WETEN?

Kom met ons in contact

 

info@work-flows.nl

KvK: 58478337
BTW: NL853056742B01
Bank: NL64 RABO 0395 4825 50

© Work>flows
Anders in administratie!
Nu ook voor onderwijs.