LinkedIn

Work>flows en AFAS Software tekenen partnerovereenkomst

Samenwerking voor dienstverlening ten behoeve van de onderwijsmarkt

Kwaliteit

Plezier

Samenwerking

Kennisdelen

Work>flows heeft in november 2013 een partnerovereenkomst getekend met AFAS Software. Met deze overeenkomst bekrachtigen Work>flows en AFAS de samenwerking om te laten zien dat bedrijfsvoering in onderwijsland echt anders en beter kan. Work>flows maakt hierbij gebruik van de standaardsoftware van AFAS.

Work>flows is recent opgericht als tegenhanger van traditionele administratiekantoren. Onderwijsbesturen zijn eigenlijk te klein om zelf alle activiteiten te doen. Zij hebben door onvoldoende schaalgrootte vaak ook niet de kennis van alle terreinen. Daarom heeft Work>flows in samenspraak met het onderwijsveld gezocht naar een model waarin dat wel beter kan. Nu reeds maken 6 (grotere) besturen gebruik van de diensten van Work>flows. Zij werken allemaal in een eigen omgeving en gaan op 1 januari direct live met Insite voor alle medewerkers. Bijna alle papieren formulieren verdwijnen uit de processen. Dubbel invoerwerk vindt (bijna) niet meer plaats. Work>flows gebruikt hiervoor de standaardsoftware van AFAS Software omdat zij vindt dat binnen deze software voorlopig nog voldoende mogelijkheden zijn om verbeteringen in de processen en werkwijze door te voeren.
Parallel wordt er natuurlijk samen met AFAS Software gekeken naar verbeteringen naar de toekomst. Met name op het terrein van vervangingen in het primair onderwijs en op het gebied van analyses en rapportages is daar nog wel extra winst te halen. Alle opgebouwde kennis wordt toegevoegd aan de standaard onderwijs template, zodat elke AFAS klant hier de vruchten van kan plukken. Tot slot is doorontwikkelen van een meer gemeenschappelijke omgeving een grote wens vanuit Work>flows. Veel acties kunnen veel efficiënter (en dus goedkoper) worden uitgevoerd als ze voor meerdere besturen in één beweging kunnen worden gedaan.

De getekende partnerovereenkomst onderschrijft de ambities die beide organisaties hebben. Gelden in onderwijs zijn bedoeld voor ontwikkeling van de jeugd. Versimpeling van de administratieve afhandeling ondersteunt dat.

 

Dankzij initiatieven zoals Work>flows, waarbij we als partners nauw samenwerken, zullen administratieve innovaties sneller vorm krijgen en  kunnen onderwijsinstellingen veel tijd en geld besparen door de inzet van moderne automatisering.

Jules Plevier, Partnermanager AFAS Software

Ik heb hoge verwachtingen dit partnership. Zie het als een start om innovatiever veranderingen tot stand te kunnen brengen in deze traditionele onderwijssector. Langs de kant blijven staan kijken en zeggen dat het anders kan helpt dan niet. Deze overeenkomst maakt de ambities aan beide kanten zichtbaar.

Jack Aerts, Directeur Work>flows

MEER WETEN?

Kom met ons in contact

 

info@work-flows.nl

KvK: 58478337
BTW: NL853056742801
Bank: NL64 RABO 0395 4825 50

© Work>flows
Anders in administratie!
Nu ook voor onderwijs.