LinkedIn

Wij gaan er voor
Eigenwijs en eigenzinnig
Samen naar het beste resultaat

 

 

 

INNOVATIEF

INSPIREREND

 

 

Jack Aerts

Analytisch en creatief. Altijd bezig met het samenbrengen van bekende mogelijkheden in nieuwe situaties. Als oud-onderwijsman met vele jaren ervaring in verandertrajecten op het grensvlak van Processen – Systemen – Mensen. Nu bezig om ook voor onderwijs én bedrijfsleven hier maximaal resultaat uit te halen. Het motto: alleen transparante organisaties kunnen excelleren.

tel: +31 (6) 51501815

 

 

 

 

 

 

VEELZIJDIG

AMBITIEUS

 

 

Koen van Arenthals

De uitdaging niet uit de weg gaan, nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen is iets wat ik belangrijk vind en terugvind in mijn baan bij Work>flows. Samen mooie dingen neerzetten en resultaten bereiken wat de klant verder helpt.


tel: +31 (6) 50814830

 

 

 

 

 

GEDREVEN

ENTHOUSIAST

 

 

Eddie Kerstens

Als enthousiast, gedreven en ervaren HR specialist ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheden die systemen bieden om het werk makkelijker, efficiënter en daardoor leuker te maken, zodat er tijd overblijft voor de belangrijkere processen in het dagelijkse werk. Dit wil ik graag samen met klanten oppakken en de kennis daarin ook met elkaar delen. Daar krijg ik energie van!

tel: +31 (6) 10962838

 

 

 

 

 

 

BETROUWBAAR

VERRASSEND

 

 

Ron Hendrikx

Processen verbeteren met standaardsoftware, daar ligt voor mij de uitdaging. Met een portie gezond boerenverstand kom je al een heel eind. Na jaren werkzaam te zijn geweest als applicatiebeheerder, vond ik het tijd de opgedane kennis in te zetten bij de klanten van Work>flows. Ik word erg blij van tevreden klanten, die op een juiste manier met de geboden oplossingen werken en de voordelen benutten.

tel: +31 (6) 22807178

 

 

 

 

 

AMBITIEUS

CREATIEF

 

 

Michael Kuijf

Ik ben op dit moment de jongste collega bij Work>flows. Leergierig en snel wordt over mij gezegd. Altijd vrolijk, geen uitdaging waarvoor ik aan de kant zal gaan. De afgelopen periode ben ik al veel met klantvragen bezig geweest. Rondom ons informatieportal of voor de onderwijsdocumenten ben je bij mij zeker aan het goede adres.

tel: +31 (6) 23655529

 

 

 

 

 

LEERGIERIG

KLANTGERICHT

 

 

Stevanne van der Velden

Al werkende ben ik er achter gekomen dat mijn eigen workflow zich kenmerkt door altijd op zoek te gaan naar mogelijkheden om processen bij organisaties te versimpelen en efficiënter te maken. Dat maakt het werken voor iedereen ook veel leuker. Ik ben leergierig, positief en werk altijd klantgericht. Bij Work>flows kan ik mijn energie kwijt door goed samen te werken aan uitdagende doelen.

tel: +31 (6) 15293580

 

 

 

 

 

GROEIEND

TECHNISCH

 

 

Nander Stellink

Ambitieus werk en opleiding combinerend. Lid van de eerste groep AFAS HBO studenten. Volop aan het werk om snel een goede AFAS expert te worden en parallel ook nog mijn HBO diploma te halen.

tel: +31 (6) 81083527

 

 

 

 

 

VINDINGRIJK

INSPIREREND

 

 

Henk de Jong

Met veel ervaring in het werkveld van onderwijs, informatiemanagement, consultancy/projectmanagement, ICT en ERP zorg ik ervoor dat onze klanten en onze mensen hun organisatie nog beter op de rit krijgen. Vraagstukken op het grensvlak van techniek en bedrijfsprocessen zijn bij mij in goede handen. Delen, stimuleren en met elkaar succes bereiken. Dat past zeker bij mij....

tel: +31 (6) 22985047

 

 

 

 

BESCHOUWEND

GECONTROLEERD

 

 

Angela Klein - Robbers

Beoogde veranderingen en de vertaling naar de praktijk door medewerkers spreekt mij aan. Ik heb oog voor wat er gebeurt en vind het leuk om daarin te helpen en door inhoudelijk te ondersteunen en te begeleiden. Bij Work>flows hebben we daar veel mee te maken en dat is voor mij de grote uitdaging.

 

tel: +31 (6) 22877117

 

info@work-flows.nl

KvK: 58478337
BTW: NL853056742801
Bank: NL64 RABO 0395 4825 50

© Work>flows
Anders in administratie!
Nu ook voor onderwijs.