LinkedIn

Wij gaan er voor
Eigenwijs en eigenzinnig
Samen naar het beste resultaat

 

 

 

INNOVATIEF

INSPIREREND

 

 

Jack Aerts

Analytisch en creatief. Altijd bezig met het samenbrengen van bekende mogelijkheden in nieuwe situaties. Als oud-onderwijsman met vele jaren ervaring in verandertrajecten op het grensvlak van Processen – Systemen – Mensen. Nu bezig om ook voor onderwijs én bedrijfsleven hier maximaal resultaat uit te halen. Het motto: alleen transparante organisaties kunnen excelleren.

tel: +31 (6) 51501815

 

 

 

 

 

 

VEELZIJDIG

AMBITIEUS

 

 

Koen van Arenthals

De uitdaging niet uit de weg gaan, nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen is iets wat ik belangrijk vind en terugvind in mijn baan bij Work>flows. Samen mooie dingen neerzetten en resultaten bereiken wat de klant verder helpt.


tel: +31 (6) 50814830

 

 

 

 

 

GEDREVEN

ENTHOUSIAST

 

 

Eddie Kerstens

Als enthousiast, gedreven en ervaren HR specialist ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheden die systemen bieden om het werk makkelijker, efficiënter en daardoor leuker te maken, zodat er tijd overblijft voor de belangrijkere processen in het dagelijkse werk. Dit wil ik graag samen met klanten oppakken en de kennis daarin ook met elkaar delen. Daar krijg ik energie van!

tel: +31 (6) 10962838

 

 

 

 

 

 

BETROUWBAAR

VERRASSEND

 

 

Ron Hendrikx

Processen verbeteren met standaardsoftware, daar ligt voor mij de uitdaging. Met een portie gezond boerenverstand kom je al een heel eind. Na jaren werkzaam te zijn geweest als applicatiebeheerder, vond ik het tijd de opgedane kennis in te zetten bij de klanten van Work>flows. Ik word erg blij van tevreden klanten, die op een juiste manier met de geboden oplossingen werken en de voordelen benutten.

tel: +31 (6) 22807178

 

 

 

 

 

DIENSTBAAR

KRITISCH

 

 

Francois Hereijgers

Onze klanten ontlasten in hun dagelijkse werkzaamheden op financieel gebied en ervoor zorgen dat kloppende cijfers kloppen. Kloppen als in juist, compleet en tijdig zijn, maar ook als in dynamisch en in beweging zijn.
Daarvoor moet je vaak ook kritisch zijn naar de klant, maar met een dienstbare instelling. Kritische vragen met het doel werkwijze te toetsen en indien vereist aan te passen. Waarom doe je wat je doet? Hoe zou je het graag willen doen als je blanco mocht starten? Wat gaan we dan nu aanpassen?
Kloppende cijfers kloppen als ze gaan leven!

tel: +31 (6) 51568231

 

 

 

 

 

 

KAN NIET

BESTAAT NIET

 

 

Theo van den Brink

Na 15 jaar intern bij bedrijven te hebben gewerkt binnen de ICT, waaronder ook aan implementaties en optimalisaties van met name de producten van AFAS Software binnen Nederland en op Curaçao, ben ik in oktober 2021 gestart bij Work>Flows. Ontzettend leuk om nu meerdere klanten te kunnen helpen om zo efficiënt mogelijk te werken en kosten te besparen.
Ik ben analytisch sterk, niet bang voor uitdagingen maar wel voorzichtig waar nodig. “Kan niet, bestaat niet.” is één van mijn favoriete levensmotto’s.

tel: +31 (6) 25238279

 

 

 

 

 

GROEIEND

TECHNISCH

 

 

Nander Stellink

Ambitieus werk en opleiding combinerend. Lid van de eerste groep AFAS HBO studenten. Volop aan het werk om snel een goede AFAS expert te worden en parallel ook nog mijn HBO diploma te halen.

tel: +31 (6) 81083527

 

 

 

 

 

 

 

NAUWKEURIG

GEDREVEN

 

 

Jochem Verdouw

Na ruim een decennium in de Retail gewerkt te hebben, heb ik sinds 2019 een carrière switch gemaakt naar HRM-Payroll.

Een uitdagende en mooie stap binnen Work>Flows: Ontwikkelen, verbeteren en ervaring opdoen!

Groeien, en waar nodig snoeien, om uiteindelijk te kunnen bloeien.

 

tel: +31 (6) 55151300

 

 

 

 

BESCHOUWEND

GECONTROLEERD

 

 

Angela Klein - Robbers

Beoogde veranderingen en de vertaling naar de praktijk door medewerkers spreekt mij aan. Ik heb oog voor wat er gebeurt en vind het leuk om daarin te helpen en door inhoudelijk te ondersteunen en te begeleiden. Bij Work>flows hebben we daar veel mee te maken en dat is voor mij de grote uitdaging.

 

tel: +31 (6) 22877117

 

 

 

 

 

GROEIEND

TECHNISCH

 

 

 

 

 

BESCHOUWEND

GECONTROLEERD

 

 

info@work-flows.nl

KvK: 58478337
BTW: NL853056742B01
Bank: NL64 RABO 0395 4825 50

© Work>flows
Anders in administratie!
Nu ook voor onderwijs.