30 april 2013

Ons aanbod

[two_third][tabs] [tab title=”Onze standaard”]

Op basis van de door u gewenste managementinformatie en onze kennis en ervaring, leveren wij u een optimaal functionerende omgeving voor uw personele en financiële administratie in AFAS Profit. Deze omgeving voldoet aan alle wet- en regelgeving die voor u van toepassing is.

 • En maakt het mogelijk via gecertificeerde koppelingen met derden te communiceren cq te verantwoorden.
 • De onderliggende werkprocessen zijn efficiënt ingericht daar waar wenselijk en mogelijk, om de werkwijze voor u zo eenvoudig mogelijk te maken met zo min mogelijk handelingen en de  functionaliteit van de applicatie zo goed mogelijk te benutten.
 • De overgang naar een nieuw systeem is niet alleen een technische exercitie, maar vraagt ook aandacht aan de menselijke en organisatorische kant. Wij dragen niet alleen zorg voor de technische conversie van uw gegevens, maar ook voor de implementatie en nazorg in uw organisatie.

[/tab] [tab title=”Administratie”]

Indien uw voorkeur uitgaat naar het uitbesteden van uw administratie als geheel of op onderdelen, dan kan Work>flows  dat van u overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de financiële als de personele en salarisadministratie met bijbehorende verantwoordingsactiviteiten.

Bij Work>flows gebruiken we moderne functionaliteiten en toepassingen.

Onze dienstverlening houdt niet op bij het administreren van gegevens. Wij dragen er zorg voor dat uw administratie betrouwbaar en actueel is, zodat u uw (management-)informatie effectief kan benutten. Bovendien zullen wij opvallende zaken en verbeterpunten signaleren en indien nodig bespreken.

[/tab] [tab title=”Insite gebruik”]

Voor onderwijs werken we samen met AFAS aan het beste gebruik van de applicatie. Wilt u Insite ook slim inzetten in uw organisatie, dan kunnen we u zeker een stap verder helpen.
Processen zijn al vaker bedacht, ervaringen zijn daarin geborgd. Implementatievraagstukken zijn bekend.

Aandachtsgebieden als dossiers – verzuim – verlof – jubileum overzichten – declaraties zijn voor ons bekend terrein.

We stellen onze expertise graag beschikbaar om ook in uw organisatie een versnelling te bereiken.

[/tab] [tab title=”Technisch beheer”]

Heeft u alle kennis in huis om uw administratie zelf uit te voeren? Maar heeft  u onvoldoende kennis of tijd om het technisch beheer van de applicatie en de doorontwikkeling in de toekomst zelf te doen. Dan kunt u dat aan Work>flows uitbesteden.
Wij zorgen voor:

 • Een goed ingericht en werkend systeem en optimale werkprocessen
 • Een actuele handleiding
 • De juiste autorisaties conform uw organogram en de door u gedefinieerde rollen
 • Aanpassingen als gevolg van wijzigingen in wet- en regelgeving
 • Doorontwikkeling van de huidige applicatie
 • Een eerstelijns helpdesk
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van specifieke kennis voor maatwerk

[/tab] [tab title=”Helpdesk”]

De helpdesk van Work>flows is er om al uw eerstelijns hulpvragen zo adequaat mogelijk af te handelen. Dit kunnen vragen zijn van technische aard, maar ook algemene vragen die gaan om functionaliteit of over interpretatie van bepaalde gegevens. Indien uw vragen meer specifiek zijn, kunnen onze specialisten u adviseren.

[/tab]

[/tab] [tab title=”Advies”]

Work>flows is opgebouwd vanuit kennis en expertise op het terrein van oa  administratieve bedrijfsvoering, informatievoorziening, procesmatig werken en techniek. Wij kunnen u adviseren op de volgende thema’s.

 • Samenwerking; het samen met u zoeken naar de beste organisatie en werkwijze voor uw administratieve diensten. Voor uzelf, of samen met anderen.
 • Slim gebruik van AFAS Profit en Insite; het maken van een analyse van uw huidige omgeving, de inrichting en het procesverloop. En dit in relatie brengen tot uw ambities om een goed werkende applicatie te krijgen.
 • Managementinformatie; keuze en gebruik, vertalen, verbinden en interpreteren.
 • Planning & Control; vraagstukken gerelateerd aan het goed opzetten en implementeren van een integrale planning & controlcyclus.
 • Systeemlandschap; zorgdragen voor een effectief en efficiënt werkend systeemlandschap.
 • Werkprocessen; analyseren en verbeteren van uw werkprocessen.

[/tab] [/tabs]

[/two_third]

iStock_000008367990Large

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.